Nu är stunden inne!

Nu äntligen är det dags för mig att byta blogg, ta det första steget i rätt riktning. Men nu har jag ett dilemma.

Var skall bloggen vara och vad skall den heta! Jag har, efter många om och men, bestämt att jag byter bort blogg.se till en annan sida. Men vilken skall jag välja!? För att inte prata om namnet!

Ideér?


Bristande engagemang från min sida!

Häromdagen blev jag påmind om att jag bör uppdatera bloggen lite.*skamsen* Om sanningen skall fram har jag struntat i att uppdatera, eftersom jag ändå snart kommer att avsluta denna blogg för att ge rum åt en ny.

För dem som har missat det så möter bloggen sitt slut på samma sätt som mitt år som ABI. Jag har ännu inte bestämt mig för om jag tar bort bloggen helt eller ej. Jag kommer så småningom att börja en ny blogg med lite mer personlig inriktning samt tips för oss som behöver lite råd för att få studerande-ekonomin att gå ihop.

från fotoakuten!


Läget idag är: Jag söker jobb före skolstart. Jag har sökt till Åbo Akademi, Axxell (guldsmide, trä) samt Novia (hortonom). Jag hoppas att jag slipper in i antingen guldsmide eller hortonom som första val. Om jag kommer in på guldsmideslinjen studerar jag mina 2år (får gymnasiestudier till godo) och efter det far jag eventuellt till Åbo Akademi till konstvetenskapslinjen, jag har förstått att man kan spara studieplatsen 2år (under vilka jag kan studera i öppna universitetet och få lite till godo via det). Planer finns alltså, men det gäller att vänta och se om det överhuvudtaget går som planerat.

Sommar snart! Från fotoakuten


Jag kommer eventuellt att flytta ihop med min pojkvän på sensommaren/hösten eller kanske tidigare beroende på omständigheterna. Ekonomi, studier och allt annat skall gå ihop före det, men jag ser fram emot att få slippa hemmifrån i alla fall. Och snart, ja snart är det sommar!

Så, har jag glömt något? Isåfall väntar jag mig att de som jag känner-som läser bloggen-försöker aktivera sig lite och kommentera!

RSS 2.0