STUDERANDE FRÖS FAST I PULPETEN!

....ja eller inte långt ifrån. Det snöade inatt, och efter jobbet då jag kom till skolan fick jag en riktigt rysare till lektion. Klassen var iskall! Inte för att jag vill vara krävande eller så, men då elever sätter sig på golvet med ryggen mot elementet medan läraren huttrar i sin sjal så går det nog lite över.

Javisst, de hade satt på elementet, men inte hinner en klass bli varm hur snabbt som helst! Jovisst, det var kallare än vanligt imorgon, men det har varit klart och tydligt i väderleken att det skulle bli så, man tycker ju att NÅGON kan ha lite förutseende med den detaljen. Rubriken kan mycket väl bli aktuell någon dag!

http://ahmadmasri.typepad.com/.a/6a00e55134dd5488330153909ea8ef970b-800wi


Skämt o sido. Jag diskuterade saken med läraren i fråga, som sa något i stil med "jaaa, ni har ju bara domhär lektionerna sen slipper ni iväg" nåja, må så vara, men jag undrar om det är acceptabelt i längden. Visst är det en upplevelse att sitta med ytterkläderna på lektionen (vilket var fallet förra året) men påverkar det inte inlärningen?

Knappast trevliga arbetsförhållanden heller. Visst ger det upphov till en hel del munterhet de första gångerna, men i längden?

Kommentarer
Postat av: Betina Iver

Nå, inte ska vi vara så uppgivna. Det brukar alltid vara lite kallt först innan värmesystemet anpassat sig och det går inte så snabbt. Sen finns det alltid nån, ursäkta uttrycket, mindre bemedlad person, som roar sig med att sitta bredvid elementet, tycka att det blir för varmt och sen skruva ner det till noll. Problemet är bara att dessa personer sällan kommer ihåg att skruva upp det igen. Till minstora förargelse! Rekommendation, sitt inte bredvid elementet om ni inte tycker om värme!

2011-11-21 @ 15:30:33
Postat av: Minna

Hmm, intressant iakttagelse! Man borde kanske fundera på ett roterande schema där alla får sitta turvist vid batteriet?



I vårt fall var vi 3 elever i klassen som fick en liten nostalgitripp till förra årets frys-kalas under lektionstid.



Men det går inte att jämföra med finska sidan! De fick väl, av vad jag hört, sluta tidigare eftersom alla frös trots användandet av ytterkläder.

2011-11-21 @ 21:53:03
URL: http://abi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0